La Fira ÀPAT a Barcelona, arriba aquesta tardor ben plena d’activitats.

Dissabte 16 d’octubre de 19:00h – 20:00h

Masterclass de cervesa: La primera Cervesa verda d’oliva del món.

Olierm

Diumenge 17 d’octubre de 17:15h – 18:15h

Taller de mochis: descobreix com preparar mochis.

– Gokoro

Dilluns 18 d’octubre de 17:15h – 18:15h

Taller iniciativa #DEORIGEN: Como combatir el desperdicio de alimentos en la cadena de producción.

– Too Good to go –

La Fira Àpat se celebra a Tarragona, durant la primavera, i a Barcelona, a la tardor. És la fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

És el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud de pro activitat perseguim un únic objectiu:

La Fira Àpat: Impulsar entre tots els productes catalans

LLOC
Recinte Cúpula Events.
Centre Comercial Les Arenes.
Barcelona.

HORARI
Dissabte: 15h a 21h

Diumenge: 11h a 20h

Dilluns: 11h a 19h

Més informació