Fira Àpat
La Fira ÀPAT a Barcelona, arriba aquesta tardor ben plena d’activitats.
Dissabte 16 d’octubre de 19:00h – 20:00h
Masterclass de cervesa: La primera Cervesa verda d’oliva del món.
– Olierm –
Diumenge 17 d’octubre de 17:15h – 18:15h
Taller de mochis: descobreix com preparar mochis.
– Gokoro –
Dilluns 18 d’octubre de 17:15h – 18:15h
Taller iniciativa #DEORIGEN: Como combatir el desperdicio de alimentos en la cadena de producción.
– Too Good to go –
La Fira Àpat se celebra a Tarragona, durant la primavera, i a Barcelona, a la tardor. És la fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.
És el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud de pro activitat perseguim un únic objectiu:
La Fira Àpat: Impulsar entre tots els productes catalans
LLOC
Recinte Cúpula Events.
Centre Comercial Les Arenes.
Barcelona.
HORARI
Dissabte: 15h a 21h
Diumenge: 11h a 20h
Dilluns: 11h a 19h