A la 26a Fira de l’Embotit de Bescanó s’hi podrà trobar tot tipus d’embotits de tot Catalunya, com ara la tradició, la qualitat de la carn, l’elaboració i els processos de producció.

Els productes:

  • botifarres vermella, dolça, negra i blanca,
  • fuets, llonganisses,
  • peltrucs negre i blanca
  • i també altres productes del porc, com carn de perol, greixons, etc,
  • altres productes alimentaris com olives, galetes, xocolata, ametlles, formatges, salses, llaminadures, caramels, mels, pa, coques, anxoves, melmelades, licors naturals

Fira de l’Embotit de Bescanó, de de 1996

Tots aquests productes són els protagonistes de la Fira de Bescanó que se celebra cada any el diumenge abans de Rams pels carrers de la vila, des de l’any 1996 al poble de Bescanó (El Gironès).

Ofereix al visitant una ocasió única de poder comprar i tastar i adquirir una àmplia varietat de productes alimentaris. La gràcia de la Fira és que per un costat esdevé com un joc per al visitant i per l’altre és un magnífic mercat de vendes i promoció per a l’expositor.

La Fira de l’Embotit de Bescanó és un veritable aparador dels productes d’alimentació que s’elaboren, i que moltes vegades no tenen una difusió que traspassi més enllà del entorn més inmediat del fabricant.

La Fira permet doncs, a les parades del sector alimentari fer arribar als ciutadans d’arreu molts productes de qualitat que no coneix o que no té sovint l’ocasió de degustar, convertint-se la Fira en un veritable i excel.lent mercat de promoció i venda per a l’expositor.

La Fira de BESCANÓ comptarà amb el mateix recinte firal que en edicions anteriors: parc de l’Ajuntament i carrers del barri vell del poble.

RECINTES FIRALS:

Plaça del poble i varis carrers del barri vell:
– Parades de productes d’alimentació

Aparcament de l’Ajuntament:
– Mostra d’automoció (motos, tractors i cotxes clàssics)
– Passejada infantil amb ponis

Espais del Parc de l’Ajuntament:
– Atraccions i activitats durant tot el dia (matí i tarda)
– Trobada de Puntaires
– Animació Infantil
– Audició de sardanes

Més informació