Firagost 2022

El programa d’aquest any: pendent d’actualitzar.

Firagost 2021, suspesa

La comissió organitzadora, formada per la Cambra de Comerç, la Societat Agrícola i l’Ajuntament de Valls, va decidir que el 2021 tampoc hi hauria fira del camp català a la capital de l’Alt Camp.

Els organitzadors havien treballa amb la possibilitat de limitar l’activitat només a exposicions i mercats. Finalment, però, l’evolució de la pandèmia i de la normativa sanitària, ha motivat la decisió més estricta. La 66a edició de la Fira del Camp Català de Valls haurà d’esperar encara un estiu més per poder-se celebrar.

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català

Parades de fruites, vins, productes agroalimentaris de qualitat, herboristeria i altres productes de l’agricultura i per a l’agricultura.

A la plaça del Quarter i voltants, una àmplia exposició de ceràmica, terrissa i artesania.

Al carrer del Teatre, les paradetes d’embotits i alimentació artesanal, i al passeig de l’Estació i al carrer de la Vallvera, una destacada mostra de maquinària agrícola i vehicles.

No hi faltarà la Mostra de Cerveses Artesanes de Valls i una mostra de camions de cuina sobre rodes, al Pati,

Tradició

Dimecres és dia de mercat setmanal a Valls des del 28 de novembre del 1210. Coincidint amb aquest dia, el primer dimarts i dimecres d’agost, Valls celebra la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, un gran aparador de productes de l’horta que reuneix més de 300 expositors procedents d’arreu del país que hi portaran els seus productes agrícoles.

Més informació