Serà els dies 25 i 26 de setembre i es diu Degusta Llibres, ja que enguany, aquest 2021, fusionarà literatura amb gastronomia.

En paraules de l’alcalde de Piera, Josep Llopart;

Degusta Llibres és una Fira que aposta per posar en valor no només el nostre territori i els nostres productes, vins, olis, fruita dolça… sinó també per fomentar la cultura a través del llibre. L’objectiu és que sigui un esdeveniment de mirada llarga i àmplia, que posi Piera al mapa dels grans actes culturals del país i que mostri tot allò que la nostra vila pot oferir: patrimoni, gastronomia, entorn i productes de proximitat.

Podeu consultar el programa complet al lloc web de Vadefoodies.

Piera Degusta, aquest any és Degusta Llibres

Una proposta gastronòmica que unirà restauradors, productors i figures reconegudes en el món de la gastronomia amb creadors i artistes locals.

Es tracta d’una proposta lúdica i gastronòmica, organitzada per Vadefoodies i l’Ajuntament de Piera. Pretén reunir en una mateixa jornada professionals de l’àmbit de la restauració, el comerç i els productes de proximitat.

Les activitats es desenvoluparan d’onze del matí a dotze de la nit. Durant tot el dia hi haurà activitats diverses entre les que no faltaran les de caire divulgatiu com xerrades, tallers de cuina, showcookings i cates sensorials que permetran donar a conèixer els productes locals.

Des d’una vessant més lúdica, es podrà gaudir de propostes musicals i passejar pels carrers de Piera. S’instal·laran parades amb una àmplia oferta de menjar i beure amb l’objectiu que els vilatans i vilatanes de Piera puguin tastar plats diversos a preus populars.

No faltaran altres activitats paral·leles com un vermut-concert, un espectacle infantil, berenar per als més petits amb pa amb oli i xocolata.

Més informació