Una proposta gastronòmica que unirà restauradors, productors i figures reconegudes en el món de la gastronomia amb creadors i ar9stes locals.

Es tracta d’una proposta lúdica i gastronòmica, organitzada per Vadefoodies i l’Ajuntament de Piera, que pretén reunir en una mateixa jornada professionals de l’àmbit de la restauració, el comerç i els productes de proximitat. Les activitats es desenvoluparan d’onze del matí a dotze de la nit. Durant tot el dia hi haurà activitats diverses entre les que no faltaran les de caire divulgatiu com xerrades, tallers de cuina, showcookings i cates sensorials que permetran donar a conèixer els productes locals. Des d’una vessant més lúdica, es podrà gaudir de propostes musicals i passejar pels carrers de Piera on s’instal·laran parades amb una àmplia oferta de menjar i beure amb l’objectiu que els vilatans i vilatanes de Piera puguin tastar plats diversos a preus populars.

No faltaran altres activitats paral·leles com un vermut-concert, un espectacle infantil, berenar per als més petits amb pa amb oli i xocolata.

Més informació