TERRA I GUST. Aquest any per La Mercè la Ronda de Sant Antoni acull una festa de l’alimentació sostenible que ens convida a gaudir de la música, el menjar i el beure. D’una manera més conscient i amb propostes de qualitat. Per posar en en valor els aliments que mengem, les persones que els elaboren i cuida del planeta amb pràctiques sostenibles.

23, 24 i 25 de setembre a la Ronda de Sant Antoni

Tota una experiència per als sentits!

Programa Terra i gust 2022

Què podrem fer? A l’espai d’activitats hi haurà tallers per a tota la família, exposicions i xerrades per descobrir el món de la gastronomia amb una mirada més respectuosa amb el medi ambient i amb qui produeix els aliments que consumim. Consulta el programa complet.

Destaquem:

L’apoderament dels productors locals

Dissabte a les 17.00 h

Xerrada i degustació amb productors; Joaquin Solé i les castanyes de Viladrau i Manel Marcè i els productes lactis de Peralada Mas Marcè.

Un tast dels mercats de pagès a Barcelona

Diumenge de 13.00 a 14.00 h
Els mercats de pagès de Barcelona són espais que brinden l’oportunitat a la ciutadania de trobar productes eco, de proximitat i de temporada i fer una alimentació fresca i sana. Les productores locals portaran a “Terra i gust” una selecció dels seus productes.

Més informació