Vella Terra és una fira independent, professional i internacional de vins naturals, que reuneix una nodrida oferta catalana i espanyola, així com italiana, francesa…

Compromís amb els vins naturals

Els vins dels productors que trobarem a Vella Terra no contenen additius enològics, no estan filtrats ni clarificats químicament i només contenen els sulfits naturals que es generen espontàniament durant la fermentació natural del vi.

Tots els cellers que participen a Vella Terra produeixen vins fermentats amb els seus llevats autòctons. En cap cas s’hi afegeixen llevats artificials per provocar la fermentació.

VELLA TERRA 2023

És una fira de vins naturals i de baixa intervenció. La fira es va crear l’any 2016. Vol ser una plataforma on poguem veure exposats els vins de cellers d’arreu del món.

L’edició del 2022 va comptar amb l’assistència de prop de 150 cellers de 15 països. La majoria de Catalunya i l’estat espanyol, però també de França, Itàlia i la resta d’Europa, aixó com d’Argentina, Xile i Estats Units.

Amb el preu de l’entrada es té dret al tast de tots els vins exposats. També dels altres productes artesans: sidra, cervesa, kombutxa…

Les entrades es poden comprar anticipadament, en línia.

 

Més informació