Els productes de proximitat i la descoberta del territori són ingredients de la nova edició de la Vesprada de Claret

El Parc de les Olors de Claret es converteix novament en l’escenari de la celebració estival de Territori de Masies prevista el 26 d’agost

El divendres 26 d’agost, el Parc de les Olors de Claret acull una nova entrega de l’esdeveniment vespral d’estiu de la cooperativa del baix Solsonès. Enguany, la vesprada, que assoleix la sisena edició, planteja tres activitats que començaran a dos quarts de set de la tarda i s’allargaran fins ben entrada la nit.

Programa de la Vesprada de Claret 2022

En primer lloc, es podrà visitar el Parc de les Olors, així com la seva agrobotiga. En segon lloc, al punt de les 19 h, s’iniciarà la ruta habitual, que, en aquest cas, ressegueix les ermites de la zona, concretament les de Sant Donat i Sant Pere de Figuerola. En el marc de la caminada es repartirà coca i xocolata. De nou, un cop al Parc, cap a dos quarts de 10 del vespre tindrà lloc el sopar popular, que enguany inclou pa amb tomàquet, embotits, botifarra i formatges de les sòcies productores, a banda d’un postre gelat d’Ambrosetti i un mojito elaborat amb herbes del Parc de les Olors, així com pel seu impulsor, Francesc Miramunt.

Per a prendre part a la Vesprada cal inscripció prèvia, que cal formalitzar abans del 22 d’agost a través del telèfon 693 05 44 37 o de l’adreça electrònica informacio@territoridemasies.cat, atès que les places són limitades.

El preu de l’activat, que inclou l’obertura de portes del Parc, la caminada i el sopar, és de 24 euros i, per a persones sòcies, 20 euros. Així mateix, hi ha la possibilitat de participar només a la caminada, que té un cost de 6 euros (4 per a sòcies). De la mateixa manera, es pot assistir tan sols al sopar, l’import del qual és de 18 euros (16 euros per a sòcies).

La Vesprada de Claret neix l’estiu de 2016 amb l’objectiu de promoure els productes de proximitat i les iniciatives del territori. A banda de promocionar el producte local i afavorir el consum conscient, també es vol apropar el Parc de les Olors de Claret, soci de la cooperativa rural, a locals i visitants.

Més informació