Xatonada Popular de Calafell 2022

El diumenge 13 de març se celebrarà la 21a Xatonada Popular a la plaça de Manila, als voltants de la Confraria de Pescadors de la Platja de Calafell. En aquesta 21a edició es posaran a la venda 750 racions de xató i una seixantena més sense gluten. El preu serà de 7 euros i inclourà pa, xató i vi procedent d’agricultura ecològica DO Penedès de les bodegues Pinord de Vilafranca del Penedès.

La venda de xató, a càrrec dels restaurants del municipi que formen part de la Ruta del Xató, (A Can Pilis i Càtering Eusebio), s’iniciarà a les 10 hores del matí.
Donades les mesures de prevenció sanitària, enguany les racions no es podran consumir al carrer.

Jornades Gastronòmiques del Xató 2022

El diumenge 13 de març, Calafell iniciarà les 11es Jornades Gastronòmiques del Xató. Una iniciativa de l’Ajuntament de Calafell (Regidoria de Turisme) i els restauradors del municipi que formen part de la Ruta del Xató, per promocionar el xató de Calafell.

Durant quinze dies, fins al diumenge 27 de març, els restaurants del municipi adherits a La Ruta del Xató, A Can Pilis, Casa Pedro, l’Estany, La Mar de Fons i el Vell Papiol oferiran els seus menús basats en el xató de Calafell.

Més informació