Cal Pagès

Montse Solervicens va obrir aquesta carnisseria-xarcuteria a Santpedor l’any 2008. Des de llavors, amb el seu tracte amable i la qualitat dels productes que hi ofereix, s’ha anat guanyant una clientela fidel.

El que més en valoren són els seus elaborats, amb les hamburgueses i els embotits al capdavant.

Treballa amb carns de productors de proximitat. Porc Ral d’Avinyó, conill del Tatjé de Viladordis, embotits de Cal Rovira de Sagàs, vedella dels Ramaders del Berguedà, xai de Casserres…

Hi podrem trobar també un bon assortiment de productes ecològics i alguns productes gurmet.

En formatges i iogurts també tenen una bona gamma d’ecològics. Entre molts altres, en trobarem de Montbrú —de Moià—, Betara —de Perafita—, el Canadell —de Santa Maria d’Oló—, etc.

Carrer del Vall 33
Santpedor 08251 CT ES
Com arribar-hi