Cansaladeria Singla

De la granja al taulell

Cansaladeria Singla, artesana, de les Valls del Montcau

La cansaladeria Singla és un dels establiments de referència, al Bages, pel que fa a l’elaboració d’embotits. De fet, és més que una cansaladeria, perquè la seva activitat empresarial comença a la granja, on es crien els porcs, passa per la fàbrica, on elaboren els seus productes, i acaba a la botiga. O a les botigues, que ja en tenen dues: la vella i la nova.

La família Singla i Soto va començar aquesta aventura l’any 1968. L’inici va ser a la botiga, que encara conserven, al cor comercial de Navarcles. Des d’aleshores ha anat creixent. L’any 1995 van posar en marxa el que en diuen ‘la fàbrica’, als afores. Allà elaboren tots els seus productes, i també hi tenen la botiga nova.

Granja de cercle tancat

A més, com dèiem, a cansaladeria Singla també tenen la granja, de cercle tancat, situada a les Valls del Montcau, dins del paratge conegut com a Cap de la Serra. Tenen cura de la matèria primera; el porc, en una bona varietat de races (large-white, peitrain, duroc).

A més de les botigues pròpies a Navarcles, els seus productes els podem trobar habitualment a MengemBages i més recentment al SuperCoop.

La gamma és ben variada: pernil curat, pernil dolç, pit de paó, mandonguilles, pinxos…

Tota mena de botifarres: la clàssica,de ceba i formatge, all i julivert, rovellons…

Salsitxa, llom florejat, llonza, costella, pilota pel caldo, peus cuits, fuet, xoriço…

La Vinya 8
Navarcles 08270 CT ES
Com arribar-hi
Dilluns i Dimecres 9 a 13 hores i 17 a 20 hores Dimarts, Dijous i Divendres 9 a 20 hores Dissabte 9 a 19 hores