Cava Pagès Entrena

Un celler familiar

ubicat a 6 Km de Sant Sadurní d’Anoia (capital del Cava) dins un paratge natural envoltat de vinyes, presseguers i pinedes.

Orientat al mercat de proximitat durant més de sis dècades, amb la intenció de garantir que les ampolles arribin a taula en la seva màxima plenitud, oferint un servei personalitzat.

Amb 4 generacions d’història, la família Pagès manté en el seu ADN els principis marcats des de la seva fundació al 1950, per Joan Pagès Gabarra. Elaborar caves i vins d’alta qualitat i oferir un servei d’excel·lència a tots els seus clients.

És per mantenir aquests principis, que Pagès Entrena és un celler singular, i manté certes peculiaritats que el diferencien de la resta de cellers.

  • Conceptes propis sobre la vinya.
  • Decantació dels llevats i el desgorjat de forma manual.
  • Acabar el procés d’elaboració sobre comanda, evitant tenir estocs de producte acabat.
  • Idees singulars a l’hora de cuidar els canals de distribució, premiant la feina ben feta, davant dels grans volums, etc.

Un celler que obre les portes a tots els amants del vi i el cava, amb un ampli ventall d’ofertes enoturístiques, amb la intenció de divulgar les excel·lències del cava, del territori i la seva gent.

Conèixer Pagès Entrena és tot un encert!