Cervesa Moska de Girona

Ingredients de proximitat

A Birrart ens agrada utilitzar ingredients de proximitat, de la nostra terra, i és per això que actualment la MOSKA D’EN SISET i la MOSKA NEGRA s’elaboren amb llúpol 100% gironí de can Tarrats o de Lupulina. Properament també hi elaborarem la D’ESTIU, que la farem sense gluten, la de POMA i la TORRADA.

Cervesa artesana de Girona

Ens dediquem a elaborar, distribuir i vendre cervesa artesana. A la nostra producció hi podeu trobar cerveses artesanes de baixa i d’alta fermentació, totes sense filtrar ni pasteuritzar. Actualment produim 450 HL./any de cervesa artesana.

A la gama bàsica inicial hi hem afegit, a part de receptes especials per alguns dels nostres clients:

– MOSKA POMA: una Fruit Ale, amb llevat Saison i poma de Girona.

– MOSKA D‘ESTIU, una Summer Ale, amb espècies, molt refrescant per l’estiu.

– MOSKA D’EN SISET, una English IPA.

– MOSKA TRONADA, una Smoked Ale, amb malta fumada i pimentón de la Vera.

– MOSKA BARRIKA, una Sour, amb most de garnatxa de Vinya dels Aspres i madurada amb barrica de roure francès.

– Produccions especials, només amb barril, de: MOSKA NEIPA i MOSKA BERLINER WEISSE.

Des del 2002

Birrart neix a partir de les experiències de dos cervesers casolans, en Josep i la Sílvia.

L’any 2002 vam començar a elaborar cervesa casolana artesanal a casa nostra, primer amb kits, i després amb grà, cap a l’any 2005 vam fer algun curs de cata i anàvem veient que les nostres cerveses tenien prou èxit entre la gent que les bebia perquè de mica en mica en volien tastar més i més.

Veient que les microcerveseries eren un negoci pràcticament inexistent al nostre país, vam decidir muntar- ne una a l’estil de les micros artesanes locals que funcionen a molts països d’Europa, i després dels previs estudis i tràmits va néixer Birrart 2007, S.L. i la cervesa Moska de Girona.