Mas les Coromines

Vedella ecològica del Ripollès

Vedella Rosada o blanca: 100% natural

Vedella de muntanya criada en llibertat i alimentada amb llet de la mare, farratges i pastures naturals, sense cap tipus de pinso ni additiu.

Els animals neixen i creixen als camps i pastures de la comarca, on s’alimenten exclusivament de la llet de les seves mares i de l’herba de les pastures fins al moment del sacrifici, entre els 5 i els 8 mesos d’edat durant els quals mai es desmamen. La seva carn és especialment tendra i presenta el color rosat característic que li dona nom de Vedella Rosada.

Vedella tradicional

Els vedells i vedelles neixen i creixen als camps i pastures de la comarca, on s’alimenten de la llet de les seves mares, com a mínim, durant els 4 primers mesos de vida.
Després se’ls complementa l’alimentació amb farratges i concentrats autoritzats d’origen 100% vegetal (blat de moro, ordi, civada, soja, etc), en els quals està prohibit i controlat que no s’usin subproductes o derivats animals, ni tampoc cap substància que pugui interferir en el ritme normal de creixement i desenvolupament dels animals.
Entre els 8 i 12 mesos d’edat són sacrificats.

Barri Sant Quinti Puigrodon 3
Campdevànol 17530 CT ES
Com arribar-hi