Restaurant Ca l’Amador, gestionat des de l’any 2000 per Diego Alías (Cuiner de l’Any 2015 a Catalunya). Ocupa una casa de propietat familiar al bell mig de la petita població de Josa del Cadí. En un solitari espai natural de muntanya situat a la vessant sud del massís del Cadí.

El primer cop que s’arriba per la carretera des de Gósol i es divisa des de lluny la petita població de Josa del Cadí, situada entre muntanyes i enmig del no res, costa imaginar que en aquell petit grup de cases damunt d’un turó pugui haver un restaurant gastronòmic. Doncs sí, això és exactament el que hi ha, i alguna cosa més.

En aquesta casa s’ofereix una cuina d’autor fresca i directa que, lluny del to més rústic de la cuina clàssica i tradicional de muntanya i també dels deliris superflus i estridències de la cuina més moderna, sorprèn per la seva naturalitat, qualitat, i bona definició. En Diego ofereix un reguitzell de plats molt ben executats, magníficament combinats i sempre saborosos que creen addicció i semblen delectar els seus múltiples seguidors (sí, està lluny i apartat però cal reservar amb temps pel cap de setmana si us voleu assegurar una taula) entre els que ja ens hi comptem