2021: Puigcerdà sense la Festa del Trinxat. pel COVID

Per primera vegada després de 25 anys la Cerdanya es queda sense una de les festes més populars de la comarca, la Festa del Trinxat.

Els organitzadors han descartat celebrar-la de forma alternativa amb una versió virtual d’aquest sopar de gala que havia de celebrar-se a finals de mes. En aquest acte, a més de degustar el trinxat tradicional, una barreja de col i patata amb cansalada viada, els comensals també podien degustar embotits i formatges del Pirineu.


El trinxat de Puigcerdà és un plat vegetal a base de trumfes (patata cerdana) i col d’hivern, acompanyat de la imprescindible rosta de cansalada (que s’elabora amb un porc de la terra). És un plat amb molta personalitat ja que, la col ha de ser d’una varietat molt concreta i, a més a més, ha d’estar tocada pel gel de les nits cerdanes

Es tracta d’un àpat de gala on el tradicional plat de trinxat de Puigcerdà serà el protagonista de les taules, un segon plat i les postres, que seran elaborades per les reconegudes pastisseries de la vila de Puigcerdà.

EDICIÓ 2020

DISSABTE, 29 DE FEBRER DE 2020
a les 21.00 h, AL POLIESPORTIU DE PUIGCERDÀ

MENU
– Taula d’embotits de Cerdanya i formatges del Pirineu
– Xatonada 2020

-Caneló de Tiró amb peres de Puigcerdà i beixamel de tòfona

– Trinxat de Cerdanya amb rosta
– Llom de bacallà  amb cremós d’espinacs, camagrocs i fruits secs

  • Iogurt artesà
    – Pastís del  25è aniversari
    – Celler

Música en viu amb l’orquestra Stresband

Més informació