Coneixes els productes típics de Montserrat? Mató de Marganell, tomàquet rosa, aromes de Montserrat, embotit del Bruc, dolços de Collbató…Vine a la Fira de la Coca i el Mató a assaborir-los!

Es tracta de l’esdeveniment gastronòmic més important del territori Montserratí.
El visitant pot conèixer i tastar la qualitat de la Gastronomia del Montserrat i els seu productes autòctons tan valorats com el Mató de Montserrat, les Coques de Monistrol, el Cigró de Vilamarichs, el Tomàquet rosa de Montserrat, l’Oli de Collbató i El Bruc…

La coca de Monistrol

La Fira de la Coca i el Mató s’ha especialitzat en productes gastronòmics que són signe d’identitat del territori com el conegut mató de Montserrat elaborat al municipi de Marganell i les coques artesanes de Monistrol de Montserrat.

Els artesans flequers i pastissers monistrolencs (Fleca Alavedra, Fleca Cal Barquet i Pastisseria Cal Nando) ens presenten a la fira: LA COCA DE MONISTROL, una combinació de dues de les coques més apreciades a la vila: la coca de mató i la coca de xocolata.

El mató de Montserrat

Els matonaires de Can Florí ens porten a la fira el MATÓ DE CAFÈ, una proposta diferent al mató tradicional que cal tastar.

A la Plaça de la Font Gran hi ha sempre l’ESPAI DE LA GASTRONOMIA DEL MONTSERRAT, on xefs i restauradors catalans ofereixen una mostra de la cuina  que té com a protagonistes productes de l’horta, del bosc i de la terra de l’entorn montserratí.

Més informació