Formatgeria Cal Pujolet
Mató de Montserrat i formatges
La seva producció làctica va començar amb el mató de Montserrat per vendre a la muntanya juntament amb productes agrícoles conreats a casa. Més endavant van ampliar la producció del seu típic producte portant-lo ja a vendre al mercat de Terrassa i a repartir a Barcelona amb tren. Més tard amb l’arribada del cotxe i després la furgoneta la cartera de clients es va anar ampliant.
En l’actualitat han augmentat el nombre de clients i han adquirit un parell de marques làctiques. També han incorporat nous productes com el formatge fresc, el pastís de mató, el curat, el flam de mató i diferents tipus de formatge de pasta tova: el tipus camembert i el blau.
El seu producte més tradicional, el mató, ha passat d’embolicar-se amb fulles de col per vendre a arribar termossellat a les botigues, però sense perdre la forma artesanal d’elaboració.
Els productes de la Formatgeria Cal Pujolet
Formatges de llet d’ovella
- Formatge Madurat
- Formatge d’ovella llet crua
Formatges de llet de Cabra
- Mató
- Formatge fresc
- Formatge madurat
- Formatge làctic
- Formatge curat de llet crua
Formatges de llet de Vaca
- Mató de Montserrat
- Formatge fresc de vaca
- Formatge madurat de vaca
- Formatge de pasta tova tipus Camembert
- Formatge de pasta tova blau
- Formatge madurat de llet crua
Postres Làctics
- Flam de Mató de Montserrat sense gluten
- Pastís de Mató de Montserrat
Llet que treballa: vaca, cabra, ovella