Formatgeria Cal Pujolet

Dins l’entorn del parc natural de Montserrat, es troba la formatgeria artesanal de Cal Pujolet

Mató de Montserrat i formatges

La seva producció làctica va començar amb el mató de Montserrat per vendre a la muntanya juntament amb productes agrícoles conreats a casa. Més endavant van ampliar la producció del seu típic producte portant-lo ja a vendre al mercat de Terrassa i a repartir a Barcelona amb tren. Més tard amb l’arribada del cotxe i després la furgoneta la cartera de clients es va anar ampliant.

En l’actualitat han augmentat el nombre de clients i han adquirit un parell de marques làctiques. També han incorporat nous productes com el formatge fresc, el pastís de mató, el curat,  el flam de mató i diferents tipus de formatge de pasta tova: el tipus camembert i el blau.

El seu producte més tradicional, el mató, ha passat d’embolicar-se amb fulles de col per vendre a arribar termossellat a les botigues, però sense perdre la forma artesanal d’elaboració.

Els productes de la Formatgeria Cal Pujolet

Formatges de llet d’ovella
  • Formatge Madurat
  • Formatge d’ovella llet crua
Formatges de llet de Cabra
  • Mató
  • Formatge fresc
  • Formatge madurat
  • Formatge làctic
  • Formatge curat de llet crua
Formatges de llet de Vaca
  • Mató de Montserrat
  • Formatge fresc de vaca
  • Formatge madurat de vaca
  • Formatge de pasta tova tipus Camembert
  • Formatge de pasta tova blau
  • Formatge madurat de llet crua
Postres Làctics
  • Flam de Mató de Montserrat sense gluten
  • Pastís de Mató de Montserrat

Llet que treballa: vaca, cabra, ovella

Carrer Sant Esteve 38
Marganell 08298 CT ES
Com arribar-hi
De dilluns a divendres de 9h. a 13h. Dissabtes de 9h. a 11h.