Fira dedicada al trumfo (la patata tal i com és coneguda al Solsonès) i a la tòfona aplega durant un cap de setmana a productors i recol·lectors d’aquests dos productes tan tí­pics d’aquesta comarca.

Dels trumfos, de les patates, tot i que la varietat coneguda com “Kennebec” és la més productiva, la del “buffet” és la de més prestigi, amb els ulls ficats dins i unes ranures molt marcades.

A més a més, activitats gastronòmiques i lúdiques comparteixen protagonisme i ofereixen un ampli recull programa d’actes per a tots els gustos i edats.

La plaça del Camp serà un any més el punt neuràlgic de la fira. El mercat tindrà prop d’una setantena de parades de trumfos, tòfones, artesania i gastronomia. Pel que fa a les parades artesanes, l’organització ha volgut potenciar la qualitat dels productes.

Festa del Vi

Coincidint amb la fira té lloc la Festa del Vi de Solsona, on hi podrem trobar un celler de cada denominació d’origen, tastets de productes del Solsonès i unes cates transversals per poder conéixer els trets caracterí­stics de cada DO.

Més informació