✌️ Mercat de la Terra – Productes Slow Food, Tallers, Música, Sardinades Populars
📍 Al Parc de les Tres Xemeneies

Cada dissabte al matí, de 9 a 15 h.

QUÈ ÉS EL MERCAT DE LA TERRA?

El MERCAT DE LA TERRA de Slow Food Barcelona és un mercat pagès que s’organitza cada dissabte al Parc de les Tres Xemeneies del barri del Poble-sec. A Barcelona.

Aplega centenars de persones que gaudeixen de diferents activitats per conscienciar-se al consum responsable i entrenar el gust: xerrades, tallers, tastets i showcookings. Les famílies poden disfrutar d’un espai infantil amb jocs de fusta i activitats dirigides.

Actualment és l’únic mercat eco i setmanal de la ciutat i és una referència pel que fa el consum responsable, les cadenes curtes de distribució i l’alimentació sostenible a Barcelona.

Des del 2015 forma part de la xarxa de Mercats de la Terra de Slow Food. Uns mercats de productes de temporada, venuts directament pels productors, obtinguts amb processos tradicionals, en el respecte del medi ambient i de les condicions de treball. Finalment, amb un preu correcte per qui els compra i per qui els produeix.

Al Parc de les tres xemeneies hi trobarem una àmplia varietat de fruita i verdura fresca, conserves, carns, productes lactis, ous, mel, dolços, pa, oli, vi i qualsevol producte que pertany a la cultura alimentària local.

Més informació