Bonapasta

Pasta ecològica i de qualitat

Bonapasta: pasta ecològica

Bonapasta és una pasta ecològica de gran qualitat. Produïda artesanalment a Moià i comercialitzada per Natureco.

És una pasta de km 0. En un àmbit territorial molt petit s’aconsegueix fer tot. El circuit de conreu, transformació, producció i comercialització de la pasta.

Com a matèria primera es fan servir diversos cereals. Conreats al Moianès o l’entorn més proper.

  • Es molina el cereal a les instal•lacions de Natureco a Moià.
  • Es transforma de manera artesana utilitzant motllos de bronze per estirar la pasta.
  • Es premsa a baixa pressió i s’asseca lentament a baixa temperatura per no alterar les característiques nutricionals i de textura de la pasta.

Aquest procés assegura una pasta molt gustosa, de gran qualitat i al seu punt òptim de consistència.

Sense additius ni conservants.

L’any 2010 Bonapasta rep el premi a millor producte de la fira Biocultura de Barcelona.

Bonapasta Moià

L’origen dels cereals amb què es fa Bonapasta

Els cereals utilitzats a Bonapasta són conreats principalment a Catalunya i molinats i transformats al Moianès, o al seu entorn proper.

L’espelta prové de la finca La Grossa, situada a Calders (el Moianès) i la finca el Puig de Castellcir (Moianès).

El blat dur es produeix a la finca Marosa de Balaguer (La Noguera). També utilitzen matèria primera del Berguedà i les Garrigues.

El catàleg de productes de Bonapasta

De blat blanc

  • Espaguetis, macarrons, espiral, fideus, cabell d’àngel, galets, pistons

Integrals de blat

  • Espaguetis, macarrons, espiral, fideus

Integrals de blat d’espelta

  • Espaguetis, macarrons, espirals, estrelletes, tallarines

Blancs de blat d’espelta

  • Espaguetis, macarrons, espirals, estrelletes, lletres blanques, galets…
Avinguda del Prat 20
Moià 08180 CT ES
Com arribar-hi