El rebost de l’Anna

Al poble de Fals, al terme de Fonollosa, al costat de l’església, trobem El rebost de l’Anna. És la mateixa botiga que es coneixia com el “el rebost de Fals”, que era propietat de la cooperativa agrària del poble.

Des del 2015 que la porta l’Anna Peña, mantenint la filosofia original de botiga. Mantenint també les receptes per elaborar el que són els productes estrella de la casa: les botifarres, el fuet, la llangonissa i i el bull blanc.

Tots aquests embotits es fan a partir de porc que prové de granges veïnes. S’hi afegeix poca cosa més que sal i pebre. És a dir, sense conservants, colorants. Sense gluten, sense lactosa. Una recepta que és reconeguda i apreciada per una clientela fidel, que ve a buscar a Fals els embotits de l’Anna, des de Barcelona, Terrassa, Igualada…

Botiga de productes de proximitat

A part d’aquests elaborats per la mestressa, a la botiga hi podem trobar altres productes de proximitat. Com és l’oli de Rajadell, carn de Ral d’Avinyó, vedella del Berguedà, ous de la granja Oliveras (que la tenen a tocar), vins de la DO Pla de Bages i un pa cuit en forn de llenya que els arriba des de Sant Martí de Sesgueioles.

Fals (Fonollosa) 08259 CT ES
Com arribar-hi
dimarts de 17 a 20 h dimecres, dijous i divendres de 10 h a 13 h i de 17 a 20 h. dissabte de 10 a 14 h