Forn Sistaré
pans fets cada dia, amb les mans
amb pasta mare natural,
amb farines seleccionades,
i llargues fermentacions…
pans bons pel gust i per la salut de les persones
Un forn de pa molt premiat
El 2014 i el 2015 introdueixen noves varietats de farina, cada vegada de més qualitat, i aposten per nous pans més saludables i creatius, com el pa de castanya, el de carbassa, el pa de fajol, el pa rústic amb farina de tradició francesa.
- finalistes del Concurs Millor Pa de Pagès Català (IGP), quedant dels 5 millors pans de pagès Catalunya i del món.
- El 2016, GUANYADORS DEL MILLOR PA DE PAGÈS CATALÀ.
- El 2017, l’Estrella en reconeixement a un dels 80 millors forns de l’estat.
- El 2018, la segona estrella i rebem el segon premi al Concurs al millor llonguet de Catalunya.
- El 2019, guanyadors de LA LLESCA D’OR com a millor forn de Catalunya i tornen altra vegada a la Final del Concurs al Millor Pa de Pagès Català IGP.
- tercera estrella de la Ruta Española del Buen Pan, en reconeixement com a un dels 80 millors forns de l’estat.