Cal Valls

Aliments ecològics i naturals

Cal Valls és una empresa familiar, que es dedica des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecoògic.

A Vilanova de Bellpuig, al Pla d’Urgell.

Agricultura ecològica

Una empresa que es basa en la forma de pensar i de vida de Manuel Valls i Sanfeliu, naturista des de la seva joventut. Per això, Cal Valls practica l´agricultura ecològica quasi des dels seus inicis.

Als inicis del 80 van començar amb la comercialització de productes horto-frutícoles d’agricultura ecològica en fresc. Però no va quallar: el mercat d´aquests productes era llavirs gairebé inexistent.

Conserves

Es reorienta l’empresa a l´elaboració de conserves. Això és possible gràcies a que tradicionalment ja es venien realitzant les conserves per l´autoconsum de la família.

Actualment l´empresa s´estructura en 3 àrees:

  • La producció agrícola, on es cultiven tomàquets, pebrots, patates, cebes, blat, …
  • L’elaboració dels productes cultivats en les pròpies finques, a més de realitzar altres conserves com les olives, cigrons, fesols, sucs de fruita, …
  • La comercialització dels productes anteriors a més d´espàrrecs, codonyat i altres
Camí la Plana
Vilanova de Bellpuig 25264 CT ES
Com arribar-hi