Cal Valls
Cal Valls és una empresa familiar, que es dedica des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecoògic.
A Vilanova de Bellpuig, al Pla d’Urgell.
Agricultura ecològica
Una empresa que es basa en la forma de pensar i de vida de Manuel Valls i Sanfeliu, naturista des de la seva joventut. Per això, Cal Valls practica l´agricultura ecològica quasi des dels seus inicis.
Als inicis del 80 van començar amb la comercialització de productes horto-frutícoles d’agricultura ecològica en fresc. Però no va quallar: el mercat d´aquests productes era llavirs gairebé inexistent.
Conserves
Es reorienta l’empresa a l´elaboració de conserves. Això és possible gràcies a que tradicionalment ja es venien realitzant les conserves per l´autoconsum de la família.
Actualment l´empresa s´estructura en 3 àrees:
- La producció agrícola, on es cultiven tomàquets, pebrots, patates, cebes, blat, …
- L’elaboració dels productes cultivats en les pròpies finques, a més de realitzar altres conserves com les olives, cigrons, fesols, sucs de fruita, …
- La comercialització dels productes anteriors a més d´espàrrecs, codonyat i altres