Cervesa artesana Grenyut

Cervesa artesana

Cervesa artesana nascuda a Santpedor

La cervesera Grenyut és el projecte que impulsa una parella, David Garcia, Rosa Palomas. Comencen l’any 2015 a Santpedor, i des del 2015 tenen fàbrica a Puig-reig.
L’aventura de Cervesa Grenyut comença el 2015 a Santpedor, el Bages, que on viuen el David i la Rosa. Comencen amb el llançament de la seva American Pale, que bategen com a APA Santpe. El seu compromís amb el poble els porta, l’any següent, a fer una cervesa especial per la festa major de Santpedor.
Els primers anys van de ‘nòmades’, és a dir, sense una cuina pròpia, anant de fàbrica en fàbrica. Fent créixer la seva gamma de cerveses. A la Santpe s’hi afegeixen l’Ellys, la Golosa, la Lager, la Citrus, i l’estiuenca SUK.

Fàbrica al Berguedà

El 2019 fan el gran pas per consolidar-se. Els surt una oportunitat, una cervesera que hi havia a Puig-reig, a la comarca del Berguedà. La compren, i així ja tenen les eines per poder controlar directament el procés de creació de les seves cerveses.

Tap room

Un any després, l’estiu del 2020, obren la seva ‘Tap room’, amb una terrassa a la porta de la fàbrica. Cada divendres i dissabte a partir de les 18 h a 22 h, diumenge de 12 h a 15 h podem gaudir d’aquest espai, amb quetre assortidors i tota la seva varietat de cerveses.

Carrer de Casserres 13
Puig-reig 08692 CT ES
Com arribar-hi