El Canadell

Artesans del formatge i el mató

El Canadell, formatge i mató artesans

El Mas el Canadell, situat a Santa Maria d’Oló, un poble de l’extrem nord de la comarca del Moianès, elabora des de fa més de 25 anys matons i formatges totalment artesans.

Els productes El Canadell es caracteritzen per la seva essència de tradició i per l’esforç  a elaborar uns productes artesans que segueixen les receptes originals.

Des del 2006 forma part del grup Agrofresc.

Els formatges i mató han estat reconeguts en diverses ocasions pels premis Làctium de Vic en diferents categories i seguim treballant dia a dia per a que els nostres productes artesans, de proximitat i d’alta qualitat arribin a més consumidors per a gaudeixin dels nostres làctics en el seu dia a dia i en els àpats més especials.

Mestra artesana formatgera

Pilar Font, reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a mestra artesana formatgera per la seva trajectòria professional. Juntament amb tot el seu equip, elaboren diàriament amb molta cura un ampli assortit de formatge fresc, formatge curat, mató i flams.

El seu amor per la feina ben feta es tradueix en uns exquisits productes làctics, excel·lents. Els apassionats al món del formatge i dels làctics en general en gaudiran.

Santa Maria d'Oló 08273 Barcelona ES
Com arribar-hi