Agrofresc

Productes de pagès

Agrofresc, de la unió de dues masies

L’any 2006 dues masies s’uneixen: La Torre d’en Roca de Sallent i el mas El Canadell de Santa Maria d’Oló. Així neix Agrofresc, amb la intenció d’unir forces i comercialitzar conjuntament els seus productes arreu del territori català.

La masia Torre d’en Roca és una empresa familiar centenària de Sallent. Aquí hi ha l’obrador on s’elaboren de manera artesana els iogurts i postres amb llet fresca. A la masia de El Canadell, s’hi fan també de manera artesana matons, formatges frescos i curats.

Agrofresc

Productes saludables i de qualitat

Agrofresc, a més de comercialitzar els productes artesans de La Torre i El Canadell, ofereix als comerços un ampli assortit de productes. Mel, gaspatxo, sucs vegetals, sucs de fruita, brous, cremes vegetals, foiegras, confit d’ànec, salses, pizzes, gra cuit, llegums seques, verdura cuita, ous, cerveses…

El catàleg d’Agrofresc sempre està obert a noves introduccions. Tant poden ser productes tradicionals de la nostra cuina com també d’innovadors, que responguin  a les noves tendències del mercat del món de l’alimentació.

Ctra de Sallent a Balsareny Km 1.5
Sallent 08650 CT ES
Com arribar-hi
De dilluns a dijous: de 8:00 a 18:00h Divendres: de 8:00 a 16:00h