Image
  • Proper
    • Qui som?
  • Guia Bages Proper
  • Trobades de cuiners i productors
    • 3a Trobada de cuiners i productors
  • Agenda
  • Directori
  • Proper
    • Qui som?
  • Guia Bages Proper
  • Trobades de cuiners i productors
    • 3a Trobada de cuiners i productors
  • Agenda
  • Directori

proper.cat

Restaurants amb el segell SlowFood de les terres de Lleida. Els millors llocs per tastar els productes de la terra, de les comarques de Ponent. De la Noguera, el Pallars Sobirà, la Segarra… Un bon grapat de xefs compromesos.
Restaurants
10/03/2016

Restaurants Km0 – Lleida

Redacció

O pots aprofundir en el tema
#Lleida #SlowFood

Us oferim avui el llistat dels restaurants Km0 de Lleida, amb el segell SlowFood.

Casa Mercè (Fontdepou – La Noguera)

Als peus del Montsec, prop d’Ager. La Mercè Camins és cuinera autodidacta. A més, amant de la cuina del paisatge i la tradició.

Info


El Dien (Vallfogona de Balaguer – La Noguera)

L’Enric és un follet juganer que parla i interroga el comensal des del fons de “la capella“, la seva cuina amb vistes als camps.

En primer lloc, és un xef que vol conèixer el productor i el seu medi de treball perquè diu que això influeix a l’hora d’inspirar-se per al plat. El paisatge a la cassola, ja ho apuntava en Josep Pla.

Info


Restaurants Km0 Lleida

Fogony (Sort – Pallars Sobirà)

La Zaraida parla amb passió de la seva feina i de la cuina. Xef autodidacta nascuda al poble de Sort, “la primera vegada que vam sentir a parlar de Slow Food i del Km0 ens vam reconèixer en la seva filosofia de forma natural. En el fons, sense saber-ho, sempre hem sigut Slow”.

Info


Restaurants Km0 Lleida

L’Antic Forn (Cervera – La Segarra)

Sergi Ortiz comença el projecte amb un canvi de filosofia del restaurant on treballaven els seus pares. Amb el seu amic i company de cuina Xavi Huguet inicien i experimenten amb els productes, les textures, olors, etc.

Sobretot, li agrada fusionar la cuina d’Orient amb la cuina catalana o del territori. El seu lema és “Cuinem amb el cor per alimentar l’ànima”. S’inspira en la cuina kaiseki del Japó.

Info 


Restaurants Km0 Lleida

Lo Ponts (Ponts – La Noguera)

Ramon Gaspà, cuiner i propietari, és l’artífex de la cuina d’aquest establiment familiar. Un dels Restaurants Km0 de Lleida, que ha anat evolucionant a mesura que el Ramon ha anat coneixent i aprofundint amb els productes de la terra, del seu voltant.

Info


Informació extreta del lloc web d’Slow Food Catalunya.

Deixa-hi un comentari

Els usuaris subscrits poden deixar comentaris.

Vols subscriure't a Proper?

Cancel·la la resposta

Articles
relacionats

Restaurants
Número 2

Les Cols, d’Olot, una cuina d’avantguarda amb arrels

Restaurants

Sergi de Meià, cent per cent proper

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Twitter
  • Vimeo

newsletter

Subscriu-te i descobreix totes les novetats del teu entorn més proper

Proper

Primavera 2022

  • Iniciatives
  • Productors
  • Producte
  • De temporada
  • Veus
  • Restaurants

Proper

  • Equip
  • Contactar
  • Newsletter
  • Publicitat
  • Avís legal
logo CDmon

hosting by cdmon

Amics del Segell
Pujar