Us oferim avui el llistat dels restaurants amb el segell SlowFood, de les terres de Lleida. Com sempre, amb la voluntat d’anar ampliant, en el futur, la informació de cadascun d’ells.

casa_mercè.jpg

Casa Mercè (Fontdepou – La Noguera)

Als peus del Montsec, prop d’Ager. La Mercè Camins és cuinera autodidacta, amant de la cuina del paisatge i la tradició.

Info


enric

El Dien (Vallfogona de Balaguer – La Noguera)

L’Enric és un follet juganer que parla i interroga el comensal des del fons de “la capella“, la seva cuina amb vistes als camps

Un xef que vol conèixer el productor i el seu medi de treball perquè diu que això influeix a l’hora d’inspirar-se per al plat. El paisatge a la cassola, ja ho apuntava en Josep Pla.

Info


 Fogony-2

Fogony (Sort – Pallars Sobirà)

La Zaraida parla amb passió de la seva feina i de la cuina. Xef autodidacta nascuda al poble de Sort, “la primera vegada que vam sentir a parlar de Slow Food i del Km0 ens vam reconèixer en la seva filosofia de forma natural. En el fons, sense saber-ho, sempre hem sigut Slow”.

Info


Antic-Forn-4

L’Antic Forn (Cervera – La Segarra)

Sergi Ortiz comença el projecte amb un canvi de filosofia del restaurant on treballaven els seus pares. Amb el seu amic i company de cuina Xavi Huguet inicien i experimenten amb els productes, les textures, olors, etc.

Li agrada fusionar la cuina d’Orient amb la cuina catalana o del territori.

Info 


3858_lo-ponts-2

Lo Ponts (Ponts – La Noguera)

Ramon Gaspà, cuiner i propietari, és l’artífex de la cuina d’aquest establiment familiar que ha anat evolucionant a mesura que el Ramon ha anat coneixent i aprofundint amb els productes de la terra, del seu voltant.

Info


Informació extreta del lloc web d’Slow Food Catalunya.