La cuina de producte i la brasa són tendència actualment en l’univers gastro. Doncs bé, Cal Xim és un petit restaurant familiar ubicat a la petita població de Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès) que des de fa dècades ofereix una acurada interpretació de la cuina tradicional catalana de temporada elaborada sota aquests mateixos paràmetres.

Producte de qualitat (preferentment de proximitat), virtuosisme sobre la brasa de fusta d’alzina i uns resultats que han aconseguit fidelitzar una nombrosa clientela.

Són mítiques les seves carxofes en temporada (motiu de peregrinació exprés) però tot el que serveixen és de qualitat i està preparat amb el rigor i la cura de les millors cases de menjar. Cuina directa, saborosa i ben executada. Amb arrels però actual.

I, per si això fos poc, en aquesta casa hi entenen de vins i compten amb una completíssima carta (més de cinc-centes referències de totes les procedències i gammes, posant especial èmfasi en els vins D.O. Penedès). Passió pel vi en terra de vins.

Tot plegat (mam i teca) oferint uns preus molt raonables que l’han portat a lluir des de fa uns anys un Bib Gourmand, la distinció que atorga la Guia Michelin als restaurants que destaquen per la seva bona relació qualitat/preu. No us el perdeu: és un clàssic.