La Torre d’en Roca

La Torre d’en Roca és una masia de Sallent amb més de mil anys d’història. Des de fa més de cent anys van començar a vendre llet fresca, porta per porta.

A partir del 1998, amb la família Bosch al capdavant de la masia Torre d’en Roca, va començar a envasar la llet fresca de la granja. Així es pot comercialitzar més enllà del poble de Sallent i podem trobar la llet en fruiteries, carnisseries o supermercats de la zona.

Poc després s’instal·la a la mateixa finca l’obrador on s’inicia l’elaboració de iogurts artesans elaborats al bany maria.

Des del 2006 la Torre d’en Roca forma part del grup Agrofresc.

Els productes de La Torre d’en Roca

Avui dia, a La Torre d’en Roca fan molts altres productes làctics, a més de la llet fresca i els iogurts de sempre. La llet fresca que venen prové de les vaques de la seva granja. A més, en tenen també d’ecològica, de vaques de la raça Brown Swiss que pasturen en llibertat a la comarca de l’Alt Urgell, just als peus de la serralada del Cadí.

De iogurts en tenen una bona gamma. Iogurts naturals, iogurts desnatats. De pinya i coco, de llima i llimona, de maduixa i taronja, de mango i préssec, de gerds i nabius. També en fan d’ovella i de cabra.

De kèfir, en fan d’ecològic, en format semblant als dels iogurts. També en ampolles de litre, en diferents sabors.

De flams, en fan d’ou, de formatge, de cafè, de coco, de nata. De cremes, en fan de xocolata i la tradicional crema catalana.

Finalment, fan una estiuenca orxata fresca de xufla.