Image

Full Width Posts | A Unique Layout For Posts

Iniciatives

Presentació de la guia Bages Proper

Per  •  1 mes enrera

Trobada de productors i cuiners

RestaurantsIniciatives

Comencen les Temporades Gastronòmiques

Per  •  3 mesos enrera
Els restaurants del Bages que vulguin participar en les Temporades Gastronòmiques s’han de comprometre a fer servir productes de proximitat i de la temporada. Per exemple, a l’estiu, principalment el tomàquet, però també albergínies, carabassons, cogombres i pebrots. Aquest compromís s’ha de veure reflectit en els menús i les cartes. «Han d’especificar l’ingredient o els [...]
De temporada

Albergínia, la verdura de l’estiu

Per  •  4 mesos enrera

L’albergínia és una hortalissa d’estiu, va néixer a l’Índia fa quaranta segles.

De temporadaProducte

Maduixa del Maresme, maduixa de qualitat

Per  •  6 mesos enrera
El conreu de la maduixes al Maresme es remunta als anys 70. Va tenir el seu màxim esplendor els primers anys de la dècada dels 80. En aquell temps, les maduixes de la Vallalta van arribar als mercats d´Europa i el 80% de la producció de l'Estat espanyol es feia a l'Alt Maresme. La peculiar [...]
Restaurants

Ca l’Amador, l’alegria vital de Josa que s’encomana

Per  •  6 mesos enrera
En aquesta casa s’ofereix una cuina d’autor fresca i directa que sorprèn per la seva naturalitat, qualitat, i bona definició. Restaurant Ca l'Amador: voluntat exemplar I a la qualitat de la seva proposta sòlida, ben complementada amb una suggeridora carta de vins, s’hi ha d’afegir el tarannà del servei que hauria de servir d’exemple a [...]
  • Google+
  • Instagram
  • Vimeo

newsletter

Subscriu-te i descobreix totes les novetats del teu entorn més proper