Raül Royo
Dibuixo.
Dibuixo.
Eva Pio, Dietista-nutricionista a la Fundació Althaia
14.09.2021
Les figues, acabades de collir i a l’ombra de la figuera.
Però també assecades o en confitura, en’una amanida, postres elaborades o com a guarnició de carn o de peix.
Assumpció Zueras, Dietista
08.07.2021
L’albergínia és una hortalissa d’estiu, va néixer a l’Índia fa quaranta segles.
Eva Pio, Dietista-nutricionista a la Fundació Althaia
13.06.2017
Mengeu cireres de proximitat, acabades de collir i sense productes químics, us ho agrairan els sentits i la butxaca.
Dues receptes delicioses amb aquesta fruita: unes postres, i un segon plat.
Eva Pio, Dietista-nutricionista a la Fundació Althaia
08.07.2016
Algú es pot imaginar un estiu sense un sopar a la fresca i una crema o una truita de carbassó?
Assumpció Zueras, Dietista
12.05.2016
L’albercoc, sigui fresc o en forma d’orellana, és un concentrat de vitamines i minerals, tan necessaris en aquesta època de l’any en què la vitalitat està despertant del llarg hivern.
Eva Pio, Dietista-nutricionista a la Fundació Althaia
15.04.2016
Les maduixes són delicioses menjades al natural, però les podem menjar com a postres, com a primer plat amb amanides, o com a salsa o acompanyament de carns o peixos.
Assumpció Zueras, Dietista
16.03.2016
El pèsol pertany a les lleguminoses. Però es pot considerar llegum i hortalissa, igual que les faves.