Anna Continente, Retalls de Cuina
11.05.2018
Territori de Masies: la rellevància d’implicar-se en projectes col·lectius quan es viu disseminat pel territori.
Un nou impuls a la petita pagesia local, amb criteris de sostenibilitat i benestar animal, vinculant-la amb serveis turístics i culturals i organitzant activitats per promoure l’economia de la zona.
Anna Continente, Retalls de Cuina
08.01.2018
Anna Continente, Retalls de Cuina
06.09.2017
Anna Continente, Retalls de Cuina
25.05.2017
Anna Continente, Retalls de Cuina
09.02.2017
Una recepta per cuinar un dels productes autòctons del Berguedà per excel·lència: els pèsols negres. Amb botifarra esparracada.
Anna Continente, Retalls de Cuina
09.10.2016
Una visita recomanable: un celler cooperatiu centenari, bons vins i caves, un sorprenent vermut de picapoll blanc, on també podreu omplir el cistell amb altres productes elaborats per artesans de la zona, km0 i ecològics
Anna Continente, Retalls de Cuina
15.07.2016
A Ca Rosset conreen la varietat arbequina, i comercialitzen oli d’oliva verge extra de primer raig, és el suc de les olives que directament s’envasa pel seu consum.