Anna Continente, Retalls de Cuina
11.05.2018
Territori de Masies: la rellevància d’implicar-se en projectes col·lectius quan es viu disseminat pel territori.
Un nou impuls a la petita pagesia local, amb criteris de sostenibilitat i benestar animal, vinculant-la amb serveis turístics i culturals i organitzant activitats per promoure l’economia de la zona.
Anna Continente, Retalls de Cuina
08.01.2018
Al mateix edifici on s’elaboren les famoses galetes d’ametlla Trias, a Santa Coloma de Farners, està ubicat el Museu Trias de les Galetes. El museu va ser inaugurat l’any 1994 i renovat l’any 2008. I és que Galetes Trias és una empresa centenària —va ser fundada l’any 1908— i té un important patrimoni industrial que ha volgut […]
Anna Continente, Retalls de Cuina
06.09.2017
Descobrir projectes com el de La Muntada és de les coses de què més m’agrada de parlar-ne. Durant les jornades de Benvinguts a Pagès, l’Adrià Garriga ens va rebre a casa seva, al bell mig de la Vall d’Horta, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, per explicar-nos el projecte de La Muntada, una escola de […]
Anna Continente, Retalls de Cuina
25.05.2017
Hem visitat les vinyes de Can Calopa, dintre de les activitats de les Jornades de la Vinya i el Vi del Parc de Collserola (*). Aquesta finca està situada en el terme de la ciutat de Barcelona, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, a l’alçada del km 4,8 de la carretera BV-1468 de Molins de Rei a […]
Anna Continente, Retalls de Cuina
09.02.2017
Una recepta per cuinar un dels productes autòctons del Berguedà per excel·lència: els pèsols negres. Amb botifarra esparracada.
Anna Continente, Retalls de Cuina
09.10.2016
Una visita recomanable: un celler cooperatiu centenari, bons vins i caves, un sorprenent vermut de picapoll blanc, on també podreu omplir el cistell amb altres productes elaborats per artesans de la zona, km0 i ecològics
Anna Continente, Retalls de Cuina
15.07.2016
A Ca Rosset conreen la varietat arbequina, i comercialitzen oli d’oliva verge extra de primer raig, és el suc de les olives que directament s’envasa pel seu consum.